Afdrukken

Oefenen Vuurland Studio

Geschreven door SMMU Events.

Laatst bijgewerkt: 10 maart 2016

Oefenen Vuurland Studio

SMMU – Samen Muziek Maken Utrecht Samen Muziek Maken Utrecht, kortweg SMMU, is een kleinschalig project van muzikanten, singer-songwriters en bands. Onder de noemer SMMU Events worden regelmatig optredens verzorgd, op vrijdagavond in cultureel café Kopi Susu maar ook op diverse festivals in de stad en regio Utrecht.

Iedere woensdag is er oefengelegenheid in de Vuurland Studio aan de Muntstraat in Utrecht. Hierbij is het mogelijk om (solo of met band) te repeteren voor optredens, maar ook om te jammen of elkaar te ontmoeten. Regelmatig worden mooie muzikale experimenten aangegaan!

Mogelijkheden Vuurland Studio
In de Vuurland Studio kan gebruik worden gemaakt van diverse instrumenten en een uitgebreide backline. Eigen instrumenten meenemen is ook mogelijk. Contactpersoon Joop Leppink of een vervanger is in principe de hele middag aanwezig.

SMMU is een open groep, iedereen is welkom!

Spelregels oefenen
•  De oefenruimte is in principe elke woensdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Er zijn geplande en spontane oefensessies. Repetities voor aankomende optredens hebben voorrang boven jammen. Het is altijd mogelijk om gewoon langs te komen.
•  Vooraf aanmelden van een oefensessie wordt aangeraden, zodat elke muzikant en band voldoende oefengelegenheid heeft. In overleg of in geval van afmeldingen is het vaak mogelijk om spontaan gebruik te maken van de oefenstudio.
•  Belangstellenden en aspirant-leden wordt aangeraden in het begin van de middag langs te komen. In het eerste deel van de middag is er namelijk voldoende ruimte voor kennismaking en eventueel het maken van afspraken om te repeteren en op te treden.

Globaal oefenschema
Woensdag van 11.00 tot 14.00 uur – Ruimte voor belangstellenden, aspirant-leden en singer-songwriters
Woensdag van 14.00 tot 17.00 uur – Ruimte voor bands en vaste muzikanten

Kom gerust eens -vrijblijvend- langs!

Adres Vuurland Studio
Vuurland Studio
Muntstraat 6a
3512 EV Utrecht

[Naar boven]